Publiserte artikler

Nr. 37

Geir, her mot Gibb, USA, og Iver dessverre ute av VM. Foto: FIVB

Til tross for en heroisk innsats i siste puljekamp i VM i sandvolleyball i Stare Jablonky i går, måtte Geir Sindre Eithun og Iver Andreas Horrem tåle tap 1-2 (15-21, 21-19, 13-15) mot Popov-Samoday fra Ukraina. Dermed ble det sisteplass i puljen og ferdigspilt i VM på en delt 37. plass for de to norske. En skjebne de blant andre delte med svenske Gunnarsson-Brinkborg. Se hva Geir sier til Firda her. Se også artikkel hos NRK Sogn og Fjordane her.

Tilbake i mesterskapet er nå 32 lag hos mennene. Disse vil starte eliminiasjonsspillet i dag, de første kampene går kl. 13:00. Det blir flere interessante oppgjør. Hele oppsettet finner du her.

Hos kvinnene ble sekstendelsfinalene spilt ferdig i går, så der starter åttendedelsfinalene i dag med første kamp kl. 11:00. Vi merker oss at de finske tvillingsøstrene Nyström fortsatt henger med etter å ha slått Mashkova-Tsimbalova fra Kasakhstan i går. I dag møter de Fendrick-Hochevar fra USA kl. 12:00. En del favoritter ble ellers slått ut i går, som Bawden-Clancy fra Australia, de tre brasilianske lagene Antonelli-Agatha, Maria Clara-Carol og Talita-Lima, tyskerne Holtwick-Semmler, italienske Gioria-Giombini og Ross-Day fra USA. Kvinnene kommer også til å spille sine kvartfinaler i dag før de avslutter sin turnering i morgen. Du finner kampoppsettet her.

Legg igjen en kommentar