Publiserte artikler

Siste helg i European League

Denne helgen spilles de siste kampene i European League. Mennenes pulje A er først ute og innleder allerede i dag med kampene Danmark-Belgia kl. 16:30 og Slovakia-Østerrike kl. 19:00. Denne helgen går kampene i Nitra i Slovakia. Final Four går i Marmaris i Tyrkia neste lørdag og søndag, og dermed er Tyrkia allerede klare for sluttspillet som arrangørlag, selv om de bare ligger som nr. 3 i sin pulje. De tre andre lagene som skal fylle opp sluttspillet, blir da de tre puljevinnerne, og her er det allerede klart at Belgia har vunnet pulje A, mens Tsjekkia ligger fem poeng foran Montenegro og Spania i pulje B og Kroatia leder pulje C åtte poeng foran Hviterussland.

Kvinnenes sluttspill går i Varna i Bulgaria, og med to puljer går to lag fra hver pulje videre. Arrangørlaget leder pulje A med 18 poeng foran Romania, som har 16, Tyrkia 12 og Ungarn 8. I pulje B er Belgia allerede klare for final four med sine 23 poeng, mens Tyskland ligger best an av de andre med 19. Serbia har 12, mens Israel uten poeng er sjanseløse. Begge de to kvinnepuljene har kamper i dag.

Du kan lese mer om European League her. Og laola1.tv viser kamper fra European League uten restriksjoner. Se her.

Legg igjen en kommentar