Publiserte artikler

Korrigering

Henning Kjemperud Olsen og Daniel Bergerud skal til EM. Foto: Peter Jørgensen

Det viser seg at vi ikke har vært helt oppdatert når det gjelder hvilke lag som skal representere Norge i Student-EM i sandvolleyball fra 23. juli. Vi antok at vinnerne av student-NM, et mesterskap som gikk i Bø i mai, var de som skulle representere Norge i EM. Ifølge Kristian Mjelde Bjelland gjelder dette bare halvveis, i det vinnerne av klassen for menn, Daniel Bergerud og Henning Kjemperud Olsen drar til Porto. Men i stedet for vinnerne av kvinneklassen, Solveig og Malene Helvik Morken, skal Irmelin Torsvik Sannarnes og Ane Guro Tveit Hjortland delta for Norge. Det andre laget i klassen for menn består av Svein Solhaug og Lars Retterholt, den siste går inn for nettopp Kristian som rekonvaleserer etter kneoperasjoner.

Legg igjen en kommentar