Publiserte artikler

Bronsefinale i Lausanne

Morten Kvamsdal i angrep mot Spania. Foto: CEV

Øivind Hordvik og Morten Kvamsdal har gjort det bra i satellitturneringen i sandvolleyball i Lausanne i Sveits. Etter å ha spilt seg til semifinale, måtte de i dag se seg slått der med 0-2 (18-21, 18-21) av tyskerne Flüggen-Walkenhorst. Dermed blir det bronsefinale på de to norske. Der venter et lag de slo i andre runde, Gerson-Prawdzic fra Sveits. Vi håper på gjentakelse kl. 14:00. Tyskernes finalemotstandere kl. 15:30 er Kufa, R.-Hadrava fra Tsjekkia. Disse slo knepent Øivind og Morten 2-1 (21-16, 17-21, 15-12) i tredje runde, så det er ingen tvil om at de to norske er blant turneringens beste lag.

Det andre norske laget som tok seg til hovedrunden i Lausanne, Lars Retterholt-Hendrik Mol, har ikke gjort det like sterkt. De fikk to tap på sine to første kamper og måtte dermed ta til takke med en 13. plass. Likevel sterkt av de to ungdommene å slå seg inn i hovedrunden i dette sterke selskapet. Daniel Bergerud-Henning Kjemperud Olsen var det tredje norske laget som deltok i Sveits. Disse ble totalt nr. 17 etter at de tapte sin kvalifiseringskamp. Norge har også vært representert med dommer i Lausanne, Skule Haagensen.

Du finner alle resultatene her.

Legg igjen en kommentar