Publiserte artikler

EM-oppdatering

BSI trener i den ene kamphallen i Eleftheria. Foto: John Wika Haakseth

John Wika Haakseth har sendt oss en oppdatering fra Student-EM i volleyball:

Gruppespillet er nå ferdigspilt i Student-EM på Kypros. Torsdag har lagene hatt spillefri og de norske lagene har jobbet med brunfargen ved hotellet.

BSI har gjort det best av de norske lagene. De vant begge gruppekampene sine, 3-0 mot finske Tampere University of Technology og 3-1 mot portugisiske University of Minho. Fredag venter Kuban State University fra Russland i kvartfinalen.

NTNUI fikk det tøft i sin gruppe, og endte på tre strake tap, nå sist 0-3 for University of Nis fra Serbia. Herreklassen har to puljer på tre og to på fire lag, og slik kampene er satt opp, betyr sisteplassen i gruppa at NTNUI skal møte den andre fireren, Sheffield Hallam fra Storbritannia, om trettendeplassen.

Studentspretten fikk også smake internasjonalt nivå, og endte på to tap i gruppespillet. Det ble 0-3 mot både University of Jyvaskyla fra Finland og University of Rzeszow. De fire treerne skal møtes i sluttspill for gjøre opp om 9.-12. plass og de norske møter Dublin City University fra Irland, et lag de skal kunne slå, på fredag.

Du finner alle resultatene her.

Kommentarer (3)