Publiserte artikler

To til hovedrunden

To av de tre norske lagene som deltar i satellitturneringen i sandvolleyball i Lausanne, tok seg i dag videre til hovedrunden etter å ha vunnet sin kvalifiseringskamp. Hendrik Mol-Lars Retterholt slo de danske Hoyer-brødrene 2-0 (21-16, 21-17), mens Øyvind Hordvik-Morten Kvamsdal beseiret Bergmann-Schröder fra Tyskland 2-0 (21-14, 21-19). Det eneste norske laget som ikke kom seg videre fra kvalifiseringen var Henning Kjemperud Olsen-Daniel Bergerud. De måtte gi tapt for de sterke andreseedete polakkene Rudol-Kosiak med 0-2 (12-21, 17-21).

Hovedrunden starter i morgen og består av i alt 16 lag etter at 8 nye ble klare etter den ene kvalifiseringsrunden som er arrangert. Kampoppsettet for hovedrunden blir klart senere i kveld. Du finner det her.

Legg igjen en kommentar