Publiserte artikler

Oppdatering fra Student-EM

BSIs lag på Kypros. Foto: John Wika Haakseth

John Wika Haakseth fra NTNUI har sendt denne reportasjen fra Nicosia på Kypros, der han deltar for et av Norges lag i Student-EM:

BSI åpnet sin turnering i dag, tirsdag, og vant 3-0 mot Tampere University of Technology fra Finland.

Vi på NTNUI fikk en tøff trekning, og havnet i gruppe med TU München fra Tyskland, Frederick University fra Kypros og fjorårsvinnerne fra Serbia, University of Nis. I går ble det tap 0-3 for München. Tyskernes siste kamp var to uker før mesterskapet, så det var tydelig forskjell på kamptrening på lagene. NTNUI har ikke spilt siden Grand Prix.

Dagens kamp mot Frederick University ble et langt oppgjør, hvor de lokale til slutt trakk det lengste strået i tie-break. Spillet satt mye bedre idag, og det var godt å få vist oss fra en bedre side, selv om vi gjerne skulle avgjort etter å ha nådd 11 poeng først i femtesettet.

Studentspretten fra Sogndal spiller sin første kamp mot University of Jyväskylä fra Finland nå (endte 3-0 til finnene. red.anm.).

Resultatene skal oppdateres her etter hvert.

Legg igjen en kommentar