Publiserte artikler

VM U20

Det pågår for tiden et verdensmesterskap i volleyball i Brno i Tsjekkia for jenter født 1994 og senere. Mesterskapet startet 20. juni og avsluttes søndag 30. juni. Antall land som deltar er utvidet i år, og for første gang deltar 20 lag. Seks av disse kommer fra Europa, og de som er kvalifisert herfra er arrangørlandet Tsjekkia, regjerende europamestere i U19, Tyrkia, samt fire lag som vant hver sin kvalifiseringspulje i turneringer som ble holdt i begynnelsen av mai, Serbia, Italia, Bulgaria og Russland.

De 20 lagene er delt opp i fire puljer som nå holder på med puljespillet. De fire lagene som kommer sist i puljespillet vil gå inn i en ny pulje som spiller alle mot alle om plassene 17-20. De resterende lagene spiller åttendedels-, kvart-, semi- og finaler om alle plassene fra 1 til 16. Det starter med at nr. 1 i pulje A møter nr. 4 i pulje B, osv.

Åttendedelsfinalene starter i morgen. Før de siste puljekampene spilles i dag, er Peru, Kina, Brasil og Tyrkia puljeledere. Du finner mesterskapets hjemmeside her. Laola1.tv sender fra mesterskapet. Sjekk her om kampene tillates vist i Norge.

Legg igjen en kommentar