Publiserte artikler

VM-puljene i sandvolleyball

Neste uke starter VM i sandvolleyball for seniorer. Mesterskapet avvikles annet hvert år, og som mange husker var det stor stemning da Stavanger arrangerte det i 2009. Årets VM går i Stare Jablonki i Polen, og den første kampen settes i gang mandag 1. juli kl. 10:00, med siste finalekamp, som er mennenes, søndag 7. juli.

VM avvikles med 48 lag i begge klassene. Disse deles opp i 12 puljer med fire lag i hver som spiller alle mot alle. Puljeoppsettet og kampprogrammet er nå fastlagt. Fra Norge er bare ett lag kvalifisert, det er Iver Andreas Horrem og Geir Sindre Horrem. De er seedet som nr. 28 i mesterskapet, og spiller sin første kamp tirsdag 2. juli kl. 19:00 mot Semenov-Koshkarev fra Russland. Disse er seedet som nr. 21. De to siste lagene i puljen er Gibb-Patterson (USA), nr. 4 og Popov-Samoday (UKR), nr. 45.

Du finner alt om VM her.

Kommentarer (2)