Publiserte artikler

Student-EM

I dag åpner det 12. student-EM i volleyball. Student-EM arrangeres i flere idretter, deriblant volleyball og sandvolleyball, annet hvert år på ulike tall, og arrangørlandene veksler. Volleyballturneringen i år blir holdt i Nicosia på Kypros. Det er EUSA, European University Sports Association, som er det overordnede organet for studentidretten i Europa, for Norge er det Norges Studentidrettsforbund, NSI.

NSI har sendt tre lag av gårde til Student-EM denne gangen. I kvinneklassen et lag fra Universitetet i Bergen, i klassen for menn lag fra NTNU i Trondheim og Høgskulen i Sogn og Fjordane i Sogndal. I alt deltar 14 lag i klassen for menn, 12 i klassen for kvinner. Lagene er delt i puljer, og de første kampene starter kl. 9 i morgen.

Mesterskapets hjemmeside finner du her.

Kommentarer (1)