Publiserte artikler

Alle med i VM-hovedrunde

Alle de tre norske lagene som er med i VM i sandvolleyball for spillere født 1993 og senere er kommet med i hovedrunden som startet i dag. Cecilie Maaseide og Victoria Faye Kjølberg var kvalifisert på forhånd, mens Andreas Takvam-Runar Torsvik Sannarnes og Einar Øglænd Torjusen-Sadegh Mohajer måtte gjennom kvalifisering. For Takvam-Sannarnes ble denne uproblematisk, og de vant begge sine kamper lett. Torjusen-Mohajer vant den første, men tapte den andre og avgjørende. Imidlertid viste det seg at fire lag ikke møtte tidsnok, dermed kom også det siste norske laget med som lucky loser.

I dagens puljespill har det gått litt opp og ned for de norske. Jentene har spilt to runder, og i den første kampen vant Norge 2-0 over Latvia. Men i den neste ble det tap med jevne sett 0-2 for Frankrike. Siste puljekamp i morgen er mot Sveits.

Guttene har spilt bare en runde i dag. Takvam-Sannarnes vant sin kamp mot et lag fra Iran greit 2-0, mens Torjusen-Mohajer måtte tåle tap 1-2 mot Kroatia.

Morgendagens puljekamper kan du følge her.

Legg igjen en kommentar