Publiserte artikler

Utslått i Roma

Cindy Treland i servemottak i Roma. Foto: FIVB

Det blir ingen norske lag med i hovedrunden i FIVBs Grand Slam i sandvolleyball i Roma. De to norske lagene som spilte kvalifisering i går, tapte begge sine eneste kamper, og dermed starter puljekampene i hovedrunden i dag uten norske innslag. Nærmest avansement til hovedrunden var Geir Eithun og Iver Horrem. Men de ser nå ut til å være kommet inn i en vane der de spiller tre sett i sine kamper, og der de avslutter med å tape dem. Det skjedde også denne gangen i andre og avgjørende kvalifiseringsrunde der de møtte spanjolene Herrera-Gavira. Etter at Eithun-Horrem hadde tapt et jevnt førstesett 26-28, hadde de bra kontroll i det neste, som de vant 21-17. Men i det avgjørende ble det 11-15 og dermed tidlig hjemreise.

Cindy Treland og Janne Pedersen måtte inn i kvalifiseringen allerede i første runde. Her møtte de et lag fra Sveits, Goricanec-Hüberli. Etter at sveitserne hadde vært fullstendig overlegne i første sett med 21-10, hadde de norske mange ganger ledelsen i det andre. Men for mange feil i serve og mottak felte dem, og sveitserne gikk videre med 21-19. Lenger kom imidlertid ikke disse heller, mot Fopma-Sweat fra USA ble det 11-21, 13-21.

Resultatene fra Roma finner du her, og sending på laola1.tv her.

Legg igjen en kommentar