Publiserte artikler

Power Cup

Den skal tidlig krøkes...Foto: FIVB

Det finske volleyballforbundet har avviklet sin årlige turnering for barn og unge, Power Cup. Årets turnering ble holdt i Mikkeli, drøyt 20 mil nordøst for Helsinki, i dagene 6.-9. juni, og turneringen var den 29. i rekken. Deltakerne i år måtte være født etter 1991, og den yngste klassen var for spillere født i 2004 og senere.

I alt deltok knapt 7.000 spillere fordelt på 828 lag denne gang, et stykke bak rekorden fra 2007 på 951 lag og 8.500 spillere. Det ble spilt rundt 5.200 kamper fordelt på 261 utendørsbaner, gras og grus, og deltakerne og arrangørene var begunstiget med flott vær alle dagene. Deltakerne var innlosjert på skoler, og 650 frivillige fra lokale idrettslag sørget for å lose kjempearrangementet i havn.

Du kan lese mer her.

Legg igjen en kommentar