Publiserte artikler

Italiensk Serie A

Fristen for å søke om plass i mennenes Serie A1 og A2 i Italia er utløpt. Det italienske forbundet og ligaadministrasjonen skal nå jobbe med dokumentene fram til begynnelsen av juli før den endelige godkjenningen blir foretatt. I alt 24 klubber har søkt, fordelt på 12 i A1 og 12 i A2. En del klubber har fått nye sponsornavn, men sortert i rekkefølge etter stedet de kommer fra, er det nå søknader fra følgende:

Serie A1
Piemonte Volley Cuneo
Top Volley Latina
Volley Lube Macerata
Modena Volley Punto Zero
Nuova Pallavolo Molfetta
Sir Safety Umbria Volley Perugia
Biancorosso Volley Piacenza
GS Robur Angelo Costa Ravenna
Altotevere Volley San Giustino
Trentino Volley
BluVolley Verona
Callipo Sport Vibo Valentia

Molfetta er eneste nye lag i forhold til forrige sesong. New Mater Srl Castellana Grotte var sportslig kvalifisert med en åttendeplass i A1 forrige sesong, men deres søknad er ikke blitt godkjent, og de stiller nå i A2 som Matervolley Castellana.

Serie A2
Pallavolo Atripalda
Volley Brolo
Libertas Cantù
Matervolley Castellana
Corigliano Volley
Pallavolo Matera
Power Volley Milano
Vero Volley Monza
Impavida Ortona
Pallavolo Padova
Volley Potentino Potenza Picena
Argos Volley Sora

Legg igjen en kommentar