Publiserte artikler

To tap i Haag

Iver i servemottak. Foto: FIVB

Geir Eithun og Iver Horrem har nå spilt to kamper i hovedrunden i Haag Grand Slam. I går ble brasilianerne Ricardo-Álvaro Filho for sterke i en relativt jevn kamp og vant 2-0 (22-20, 21-18), mens dagens kamp på centercourten kunne gått i norsk favør mot hjemmefavorittene Brouwer-Meeuwsen. Men etter to norske matchballer, ble det til slutt nederlenderne som stakk av med seieren 2-1 (21-14, 21-23, 20-18).

Mens det i går regnet i Haag, har det i dag vært gløtt av sol. Til gjengjeld har det blåst friskt, og linjene har hatt problemer med å ligge i ro. Det norske spillet har også lidd en del i vinden. Spesielt Iver har slitt både med serve og legging, selv om han innimellom har fått inn noen hoppserveess. Og med for tette legg, fikk Geir problemer med å komme forbi blokken til 206 cm høye Robert Meeuwsen.

Nordmennenes siste puljekamp går kl. 19:00. Motstandere er latvierne Sorokins-Smedins, T., og skal Geir og Iver ta seg til utslagsrundene, er de tvungne til å vinne denne kampen. Latvierne slo i dag brasilianerne 2-1 (21-15, 13-21, 15-13), og de norske kan dermed klatre med en klar 2-0-seier. Resultatene finner du her, og vil du se kamper på centercourten, vises disse på laola1.tv.

Legg igjen en kommentar