Publiserte artikler

Volleyballens La Manga

Vi har mottatt en ny henvendelse fra Darek Marszalek i SportTeamConnect. Vi bringer den i sin helhet her:

«Det er bare 2 måneder til forberedelsestart til kommende sesong, så det er på tiden å planlegge aktiviteter i august/september. Derfor kommer vi med et flott tilbud for norske og skandinaviske lag, nemlig treningsleir «Volleyballens La Manga» i Polen.

Det norske kvinnelandslaget er nå i Polen i et av våre idrettsentere – Kielnarowa Sports Center  for å trene og spille kontrollkamper mot polske sterke lag, den første kampen i dag kl.1900 mot Developres Rzeszow (eg. i går, Norge vant 3-2. Red.anm.).

I fjor var det herrelag BK Tromsø og kvinnelag Stod Volley som benyttet seg av dette tilbudet og de har fått med seg uforglemmelige minner som aldri kan viskes bort. De to lag har fått utmerket kost og losji, flotte treningfasiliteter, god trening og matching mot utenlandske lag, samt kunne se toppvolleyball under eliteturnering for topp-profflag, arrangert av polske mestere Asseco Resovia Rzeszow, med deltagerlag med flere volleyballstjerner fra hele verden..! Alt dette i rimelig pris..!

Flere idrettslag, skoler og andre grupper har dratt nytte av våre tjenester, så nå er det deres tur..! Vårt mål er å imøtekomme kundenes forventninger..!

Invitasjon til «Volleyballens La Manga 2013» ser du her.

Ikke vent, kontakte oss fortest mulig..!»

Legg igjen en kommentar