Publiserte artikler

Haag Grand Slam

Etter at FIVB har avholdt to Grand Slam-turneringer på andre kontinent, en i Kina og en i Argentina, er nå sandvolleyballsirkuset for alvor kommet til Europa. I dag starter Haag Grand Slam, neste uke er det Grand Slam i Roma, og så er det sommerens høydepunkt, VM i Polen to uker etter det.

Nåløyet for å komme med i disse turneringene begynner nå å bli trangere. Bare to norske lag er kommet med i Haag. Etter at Geir Eithun og Iver Horrem var kvalifiserte direkte til hovedrunden i de to første turneringene, må de denne gangen spille kvalifisering. Der har de selskap av Morten Kvamsdal og Øivind Hordvik. Morten og Øivind skal  først i aksjon. Av de 24 lagene som spiller kvalifisering, slipper de åtte best rangerte første runde. Det gjør Geir og Iver, men altså ikke de to andre. De spiller sin første kamp mot spanjolene Marcos-García kl. 13:30, mens Horrem-Eithun har sin første kamp kl. 15:30.

Ingen flere norske lag med denne gangen, altså. Både Cindy Treland-Janne Pedersen og Mathias Loftesnes-Lars Fredrik Tvinde er på reservelisten. Du finner resultatene etter hvert her. Laola1.tv har sending fra turneringen. Se her.

Legg igjen en kommentar