Publiserte artikler

Sandoppdatering

Lars Retterholt slår forbi latvisk blokk i Polen. Foto: FIVB

Det er ferdigspilt for de norske sandvolleyballspillerne som har prøvet lykken utenlands.

VM U23
Som vi nevnte i går ble det niendeplass for Irmelin Torsvik Sannarnes i VM for spillere født 1991 og senere. I mesterskapet, som går i Myslowice i Polen, ble det senere på dagen niendeplasser også til de to norske guttelagene som har deltatt. Hendrik Mol og Lars Retterholt solgte seg dyrest. Tre sett måtte til før latvierne Finsters-Solovejs kunne juble for seier med 25-27, 23-21, 15-12 i en kamp som varte i 53 minutter. I skrivende stund spiller latvierne bronsefinale mot Petutschnig-Winter fra Østerrike, som slo Svein Solhaug og Daniel Bergerud knepent i gruppespillet.

Dette viser at de norske lagene har hengt godt med i årets VM, selv om også Solhaug-Bergerud måtte ta til takke med en niendeplass etter å ha tapt andrerundekampen mot Bykanov-Ostrakhovskiy fra Russland med 0-2 (14-21, 19-21). Finalene i mesterskapet kan du følge på laola1.tv. Jentenes finale går mellom Bieneck-Schneider, Tyskland og Eduarda-Thais, Brasil kl. 15:00, mens guttefinalen mellom hjemmefavorittene Kantor-Losiak og Vitor Felipe-Márcio Gaudie spilles kl. 16:00. Alle resultater og reportasjer finner du her.

Satellitt i Montpellier
Det nye tellesystemet som ble brukt i CEVs satellitturnering i Montpellier i Frankrike, var tydeligvis ingen suksess for de norske lagene som deltok. De to som var med i hovedrunden, Cindy Treland-Janne Pedersen og Morten Kvamsdal-Øivind Hordvik, måtte begge tåle å dele trettende og siste plass etter to tap umiddelbart. De fikk følgende resultat i hovedrunden:
Treland-Pedersen mot Vodeb-Fabjan, S., Slovenia 0-3 (9-11, 9-11, 12-14)
Treland-Pedersen mot Sarpaux-De Vathaire, Frankrike 1-3 (4-11, 9-11, 11-5, 4-11)
Kvamsdal-Hordvik mot Marcos-García, Spania 0-3 (8-11, 9-11, 7-11)
Kvamsdal-Hordvik mot Sutter, A.-Sutter, R., Sveits 2-3 (9-11, 11-6, 9-11, 11-9, 9-11)

Alt om satellitturneringen i Montpellier finner du her.

Oddane Sand
En del av spillerne som deltok i Montpellier, reiste tilbake til Norge for å delta i Norges Tour-turnering på Oddane Sand Master. Du finner gårsdagens resultater her, dagens er i skrivende stund ikke oppdatert.

Legg igjen en kommentar