Publiserte artikler

Nr. 9 i Myslowice

Irmelin Torsvik Sannarnes i kamp mot Latvia. Foto: FIVB

Irmelin Torsvik Sannarnes og Ane Guro Tveit Hjortland er blitt nr. 9 i VM U23 i sandvolleyball i Myslowice i Polen. De to norske ble nr. 3 i sin innledningespulje og møtte et lag som var blitt nr. 2 i sin pulje i første runde av eliminasjonskampene. Motstandere ble Laine-Ozolina fra Latvia, og kampen ga grei seier til de norske, 21-12, 21-17. Dermed skulle de møte en puljevinner i neste runde. Motstanderne som ble trukket ut var Braakman-Sinnema fra Nederland, og mot dem måtte Sannarnes-Hjortland tåle tap 0-2 (18-21, 7-21). Dermed endte VM for Irmelin og Ane Guro med en oppløftende niendeplass.

De to norske guttelagene som er med i Polen kan heller ikke bli dårligere enn nr. 9, etter som begge vant innledningspuljen sin og går inn i andre eliminasjonsrunde. Svein Solhaug og Daniel Bergerud har spilt lange kamper, alle tre har endt 2-1. Men siden kampen mot Liechtenstein, som ble sist i puljen, ikke ble tellende, ble de puljevinnere på bedre ballkvotient. Hendrik Mol og Lars Retterholt gikk gjennom sin pulje uten settap, så puljetoppen var udiskutabel.

I kampene for å komme helt til topps møter Solhaug-Bergerud russerne Bykanov-Ostrakhovskiy først, mens Retterholt-Mols motstandere i andre runde er Finsters-Solovejs fra Latvia. Du finner de videre resultatene her. Semifinaler og finaler spilles i morgen, andre og tredje runde i dag. Kampene som går på hovedbanen vises på laola1.tv, se her.

Legg igjen en kommentar