Publiserte artikler

Dobbelt Brasil i World Cup

Iver Horrem angriper mot sølvvinner Jacob Gibb. Foto: FIVB

Brasils lag vant klassen for både kvinner og menn da historiens første World Cup i sandvolleyball ble avviklet denne uken. Og i begge klassene var det USA som måtte nøye seg med sølv. I klassen for kvinner ble det finaleseier til Antonelli-Talita over Ross-Kessy med 2-0 (23-21, 21-12), mens Alison-Emanuel slo Gibb-Patterson 2-1 (13-21, 21-19, 15-11). Bronsen i kvinneklassen gikk til Bawden-Clancy fra Australia, mens Plavins-Smedins fra Latvia fikk samme valør hos mennene. Alt om World Cup finner du her.

Norge hadde som kjent lag med i Campinas i Brasil. I en tett pulje endte Geir Eithun og Iver Horrem som nr. 4 av 5. NRK Sogn og Fjordane har snakket med Geir på vei til flyplassen i Brasil der han skal ta flyet hjem til et kortvarig Norgesopphold. Du kan lese intervjuet her.

Legg igjen en kommentar