Publiserte artikler

World League 2013

I dag innledes årets World League-sesong. Det er de lavest rangerte lagene i turneringen som åpner ballet, med dagens kamp mellom Finland og Portugal i Helsinki kl. 17:30 som den aller første.

Årets World League er som kjent bygget opp på en annen måte enn tidligere. Antall lag er utvidet til 18. Disse er delt i tre puljer, med de 12 høyest rangerte fordelt i pulje A og B etter serpentinsystemet, og de 6 lavest rangerte i pulje C. Det fører da til at bare det beste laget fra Pulje C kvalifiserer seg til sluttspillet i Mar del Plata i Argentina 17.-21. juli, mens to lag fra pulje B og to lag i tillegg til Argentina fra pulje A spiller sluttspill.

Puljene A og B starter sine kamper neste helg. I alle puljene møtes to lag hver helg og spiller to kamper mot hverandre i samme land. Denne helgens kamper ser da slik ut:
Finland-Portugal 31. mai og 1. juni
Canada-Nederland 31. mai og 1. juni
Sør-Korea-Japan 1. og 2. juni

World Leagues hjemmeside finner du her.

Ukens kamp fra World League på TV er ellers tilbake denne sesongen etter et års fravær. Den første kampen som vises er Sør-Korea-Japan i morgen kl. 7:00. Les mer her. Følg med på laola1.tv her om du vil se kampen.

Legg igjen en kommentar