Publiserte artikler

Hjortland-Solvoll videre

David Cox er sjef over dommerne i Baden

Ane Guro Tveit Hjrotland og Vilde Solvoll passerte det første hinderet i kvalifiseringen i Baden Masters ved å slå Dinova-Angelova fra Bulgaria greit 2-0 (21-16, 21-10). Dermed er de klare for den andre av maksimalt tre runder før hovedturneringen. Der møter de Syrtseva-Chaika fra Russland, femteseedet i kvalifiseringen, kl. 13:10. To norske kvinnelag har med det sjansen på avansement til hovedrunden, siden Kongshavn-Treland også skal inn i andre runde. De spiller kl. 12:20 mot Lahti-Hyttinen fra Finland.

Muligheten til hovedrundespill har imidlertid ikke vårt eneste lag på herresiden. De danske Hoyerbrødrene ble for sterke for Morten Kvamsdal og Øivind Hordvik og vant 2-0 (21-16, 21-17). Det var spesielt spillet på egen serve som sviktet for nordmennene denne gangen. Knapt et eneste poeng ble vunnet i blokk og angrep etter forsvar.

Ellers er dagen i Baden i dag en sur fornøyelse. Både spillere, funksjonærer og tilskuere er godt beskyttet mot kulde og regn. Men heldigvis har de sluppet unna snø. En nordmann (fra USA) er ellers sikret deltakelse i Baden til turneringen er slutt. David Cox er nemlig CEVs dommerdelegat.

Legg igjen en kommentar