Publiserte artikler

Corrientes

I dag startet sesongens andre Grand Slam i sandvolleyball i regi av FIVB. Turneringen arrangeres i Corrientes i Argentina, og fra Norge deltar to lag. Det er Geir Eithun og Iver Horrem, som er kvalifiserte for hovedrunden, og det er Daniel Bergerud-Henning Kjemperud Olsen som er i kvalifiseringsturneringen.

Turneringen startet i dag med kvalifisering i begge klassene. Hos kvinnene forsøker 18 lag å kvalifisere seg inn i hovedrunden, hos mennene 28. I og med at åtte lag i hver klasse får plass, blir det maksimalt to kamper i kvalifiseringen, for de aller fleste kvinnenes vedkommende bare en.

Bergerud-Kjemperud Olsen spilte fra første runde, og dessverre ble det med den ene kampen. Chilenerne Grimalt-M. Grimalt ble for sterke og vant 2-0 (21-15, 21-13). Dermed må Norge nok en gang sette sin lit til Horrem-Eithun. De starter puljespillet i morgen. Du kan følge Corrientes-turneringen her.

Legg igjen en kommentar