Publiserte artikler

Sjanseløse

Etter en oppløftende treningskamp mot Danmark i går, var det optimistiske norske spillere som stilte opp til den offisielle delen av dobbeltoppgjøret i dag. Laget hadde fått forberedt seg optimalt der de bor og trener i det danske idrettsforbundets anlegg i Brøndby.

Men dessverre var det bare på utsiden de norsle spillerne virket klare. Da kampen kom i gang, sviktet angrepet fra start. Danmark fikk raskt en komfortabel ledelse, noe som førte til at de kunne legge ekstra trykk på serven. Det norske servemottaket sto godt imot, selv om ett og annet ess gikk inn. Og leggene ble fordelt fornuftig for å sette den danske blokken på prøve. Når angriperne da ikke fulgte opp det gode forarbeidet, ble etter hvert større og større ansvar lagt på Mathias Loftesnes. Men han ble for alene mot overmakten når blokken kunne legge all konsentrasjon på ham.

25-11, 25-21, 25-15 ble de stygge sifrene i dansk favør. Angrepsstatistikken viste 55-39 i dansk favør. Danmark hadde også flest blokker og flest ess, mens Norge var best i mottak. At Norge vant et ekstrasett med 25-23 ga liten trøst, da hadde Danmark byttet alle de sju faste spillerne, og Norge hadde også endret på fire plasser.

Etter denne kampen er det helt klart Danmark som kan gå til VM-kvalifiseringen som starter fredag med størst selvtillit. Mens det norske laget har fått en del å gruble på. Dette var den siste kampen før kvalifiseringen, nå blir det å ligge i Brøndby til torsdag og finne formen. Norge kjørert til Halmstad torsdag.

Du kan lese et dansk referat av kampen her.

Kommentarer (4)