Publiserte artikler

Europacup 2014

Tre norske lag har overfor NVBF meldt seg interesserte i å spille europacup neste sesong. Det er de samme tre lagene som spilt sist sesong: Stod Volleys kvinner, som som kjent kom på en for norske lag historisk niendeplass i Challenge Cup, og de to beste lagene i mennenes eliteserie, Førde VBK og Nyborg VBK. De poengene norske lag har spilt seg til i europacupene de siste sesongene fra og med 2009-2010-sesongen, tilsier nettopp dette antallet i Challenge Cup, men det er også anledning for flere lag å søke om wild card. Dette er det imidlertid ingen som har benyttet seg av, så vidt vi vet. Trekningen av cupen vil skje i Luxembourg 20. juni.

Vi ser ellers at Ural Ufa (vi gjentar ikke hvilket norsk lag de møtte sist sesong), nr. 2 i Challenge Cup og russisk serie, har takket nei til deltakelse i Champions League. Grunnen som er oppgitt er at de mangler godkjent spillehall, men vi har også sett at laget i det siste har hatt stor avgang av spillere.

Legg igjen en kommentar