Publiserte artikler

Nye mestere

Vi fortsetter oppdatering av listen over nye nasjonale mestere.

Finland: Tiikerit Kokkola ble finske mester for menn etter at Hurrikaani Loimaa ble slått 4-2 i kamper i finalen.

Serbia: Røde Stjerne (Crvena Zvezda) Beograd vant mesterskapet både for kvinner og menn. For kvinnene var det tredje mesterskap på rad og det 27. totalt. Laget trengte fem kamper i finalespillet for å slå NIS Spartak Subotica. Mennene trengte bare tre kamper mot Partizan Termoelektro for å sikre seg finaleseieren. Mesterskapet var det andre på rad og det niende totalt.

Frankrike: Cannes er blitt mestere hos kvinnene. Beziers ble slått 2-0 i kamper i finalen. Hos mennene gikk mesterskapet til Tours. Der ble sifrene i de to kampene mot Paris 1-3 og 3-0, og dermed totalt 4-3 til Tours. Dette er mesterskap nr. 4 siden 2004. Det har vært en stor sesong for Tours. De har i tillegg vunnet supercupen og cupen i Frankrike.

Legg igjen en kommentar