Publiserte artikler

CEV 40 år

Jubileumsgjestene oppstilt utenfor det nye hovedkvarteret. Foto: CEV

I år er det 40 år siden det europeiske volleyballforbundet, som vi kaller det, eller CEV, som står for Confédération Européenne de Volleyball, ble stiftet. I den forbindelse har det vært stor festivitas i Luxembourg, der CEVs hovedkvarter ligger. 41 av de 55 nasjonene som er medlemmer i CEV var til stede da det ble holdt gallamiddag, og da det nye hovedkvarteret senere ble presentert. Blant de prominente gjestene var også FIVBs president Ary S. Graça F°. Hvorvidt Norge var representert, vet vi ikke. I så fall har de ikke vært linselus, en kikk på noen av de mange fotografiene som er blitt tatt viser ingen kjente norske ansikter.

Du finner mange artikler fra jubileet med linker til bilder her.

Legg igjen en kommentar