Publiserte artikler

USA-seier igjen

Geir Eithun i kamp med Sebastian Fuchs. Foto: FIVB

Det ble vinnere fra USA i begge de to FIVB-turneringene i sandvolleyball som gikk i Kina. Rosenthal-Dalhausser vant Fuzhou Open, mens det var Rosenthals forrige makker, Jacob Gibb, som gikk til topps denne gang, i Shanghai Grand Slam, nå i spann med Casey Patterson. Rosenthhal-Dalhausser ble forøvrig nr. 9 nå. Finalen i Shanghai ble en spesiell kamp som gikk til avgjørende sett selv om de to innledende settene ble vunnet med klar margin. Motstandere til Gibb-Patterson var brasilianerne Pedro-Bruno, og kampen endte til slutt 2-1 (21-16, 9-21, 15-9) i favør til de to fra USA. Du kan lese mer om kampen her. Bronseplassen gikk til et annet brasiliansk lag, Ricardo-Álvaro Filho.

De norske i hovedturneringen, Horrem-Eithun, ble til slutt nr. 17 etter å ha blitt slått ut av den regjerende olympiamesteren Julius Brink, riktig nok ikke i par med sin daværende makker Jonas Reckermann. Han har måttet legge opp på grunn av en kronisk skade, og Brinks nye makker heter Sebastian Fuchs. De to tyskerne ble til slutt nr. 5.

Legg igjen en kommentar