Publiserte artikler

Landslagssamling

Jon Arnesen, NTNUI, er på landslagssamling i Bergen. Foto: Frode Andersen

Mennenes landslagstrener Scott Olsen har startet oppkjøringen foran VM-kvalifiseringen i Halmstad i Sverige med en treningssamling for bruttotroppen i Bergen. VM-kvalifiseringen foregår 24.-26. mai, og før den settes i gang vil laget ha vært samlet til trening i totalt drøyt 16 dager fordelt på tre bolker. Samlingen som pågår nå startet tirsdag kveld og avsluttes søndag formiddag. Da har spillerne hatt 10 treningsøkter. Neste gang spillerne møtes blir Kristi Himmelfartsdag. Etter den samlingen vil de tolv spillerne som skal delta i Sverige bli tatt ut. Disse vil kjøre sammenhengende med trening, samt to kamper mot Danmark, fra 16. mai.

I disse eksamenstider har noen av kandidatene måttet melde forfall til samlingen denne gang. Følgende 14 spillere deltar:
Jon Arnesen
Rune Berg
Robin Bergheim
Kristian Mjelde Bjelland
Jan Christian Eliassen
Ask Helland-Hansen
Vetle Hylland
Lars Magnus Kaasa
Jonas Kvalen
Mathias Loftesnes
Kåre Helvik Morken
Ørjan Siljander
Yngve Sundfjord
Lars Fredrik Tvinde

CEVs VM-side finner du her. Ved å trykke på flaggene nederst, kan du se hvilke spillere Norges motstandere har nominert til kvalifiseringen.

Legg igjen en kommentar