Publiserte artikler

NM U19

I morgen starter vårens siste norgesmesterskap for de yngre årsklassene. Sist ut i rekken er spillerne under 19 år, det vil si de som er født mellom 1994 og 1998. Mesterskapet avvikles i Tromsøhallen i Tromsø med BK Tromsø som teknisk arrangør. Det er bra oppslutning om mesterskapet selv om det ikke er helt fulltegnet i gutteklassen. Der stiller 14 lag, mens det er plass til 16. Hos jentene er det derimot fulltegnet. Ser vi på hvilke lag som vant NM U17 for to år siden, skulle Sortland være favoritter på jentesiden og Rossvoll hos guttene. Sortland vant også NM U19 i fjor, men vinnerne hos guttene, Nyborg, har ikke kvalifisert seg denne gangen. Uansett hvem som er favoritter, vi har tro på mange gode og underholdende kamper.

De første kampene blåses i gang kl. 10:30 i morgen, og så vil det gå slag i slag til siste finale starter søndag kl. 14:00. Kampoppsett med resultater finner du her. Arrangørene tar sikte på å streame en del av kampene, det gjelder alle kamper på bane 5 og begge finalene. Link til videostreamingen ligger her. Og arrangørens hjemmeside for NM finner du her.

Legg igjen en kommentar