Publiserte artikler

Nye i Hall of Fame

Volleyballens Hall of Fame i Holyoke i Massachusetts, USA, byen der volleyballen ble unnfanget i 1896, har nominert tre nye medlemmer som vil bli tatt opp ved en seremoni 18. oktober. De tre er sandvolleyballspilleren Natalie Cook fra Australia og de to innendørsspillerne Caren Kemner, USA, og Vjatjeslav Zaytsev, Russland. Dagens unge er kanskje mer kjent med sønnen til sistnevnte, Ivan. Farens utmerkelse kan kanskje lette skuffelsen noe etter å ha blitt utslått i den italienske semifinalen med Macerata. Med disse tre vil nå Hall of Fame ha 115 medlemmer fra 21 land.

I tillegg til disse tre opptakene, vil Hall of Fame også ære de fjorten landene som var med å stifte FIVB i 1947 med en Court of Honor award. Denne ærestittelen har så lang bare FIVB fått. De fjorten landene som startet prosessen med å gjøre FIVB til verdens største idrettsorganisasjon var Belgia, Brasil, Egypt, Frankrike, Italia, Jugoslavia, Nederland, Polen, Portugal, Romania, Tsjekkoslovakia, Ungarn, USA og Uruguay.

Du kan lese mer om de tre nominerte her. Der finner du også hvordan du kan sikre deg billett til arrangementet, som også inkluderer en gallamiddag.

Legg igjen en kommentar