Publiserte artikler

Kvinnene svikter

Forbundsstyret i NVBF har funnet å måtte avlyse kvinnenes Grand Prix denne sesongen. Grunnen er at bare to av de fire kvalifiserte lagene hadde meldt seg på ved fristens utløp. Førde VBK og Stod Volley hadde meldt seg i god tid, mens påmelding fra seriemesterne Oslo Volley og bronsevinnerne BSI manglet. I Styrets vedtak står da bl.a. følgende: «Det sportslige nivået på turneringen slik påmeldingen er per i dag anses ikke som tilfredsstillende». Dessuten sier de dette: «Forbundet vil drøfte hvilke konsekvenser den oppståtte situasjon skal få for de lag som ikke sluttet opp om Grand Prix på en slik måte som forbundsstyrets vedtak i mai 2012 forutsatte».

I klassen for menn vil sesongens avsluttende turnering gå som oppsatt. Alle de fire kvalifiserte lagene – Førde VBK, Nyborg VBK, Randaberg IL og NTNUI Volley – er påmeldt, og Grand Prix for disse vil gå som oppsatt neste helg. De opprinnelig tenkte kamptidspunktene blir rimeligvis endret etter som fire kvinnekamper utgår, men det er klart at semifinalene spilles slik: Førde-NTNUI og Nyborg-Randaberg.

Legg igjen en kommentar