Publiserte artikler

Beachsesongen i gang

Da er den første turneringen internasjonalt i sandvolleyball i gang. Det er CEV som åpner denne gangen med en satellitturnering i Antalya i Tyrkia. Turneringen er for både kvinner og menn, og Norge deltar med to lag i kvinneklassen og fem i klassen for menn. I hovedturneringen har 24 lag fått plass i hver klasse på forhånd i henhold til ranking. De åtte siste lagene skal finnes i kvalifiseringsturneringen. Av de norske lagene har begge kvinnelagene, Cindy Treland-Janne Pedersen og Janne Kongshavn-Vilde Solvoll fått plass direkte i hovedturneringen, det samme har Iver Horrem-Geir Eithun i klassen for menn.

Dermed må de fire siste herrelagene gjennom kvalifisering, og siden det bare er plass til tre ekstra norske lag, ryker ett av lagene ut i nasjonskvalifisering. Det blir enten Lars Retterholt-Hendrik Mol eller Bjarte Usken-Svein Solheim, siden nettopp disse lagene skal møtes i nasjonskvalifisering i dag kl. 14:55. De to andre lagene, Øivind Hordvik-Morten Kvamsdal og Mathias Loftesnes-Lars Fredrik Tvinde, går direkte til kvalifiseringsturneringen som starter i morgen, og de får da med seg vinnerne av det interne oppgjøret i dag. Du kan følge turneringen her.

Legg igjen en kommentar