Publiserte artikler

Norges VM-program

Det europeiske volleyballforbundet, CEV, har offentliggjort kampoppsettet for de norske mennenes pulje i VM-kvalifiseringen i Halmstad i Sverige i dagene 24.-26. mai. Norge innleder veien mot VM-spill mot Hellas fredag 24. mai kl. 16:00. Lørdag kl. 18:00 er hjemmelaget Sverige motstandere, mens Norge avslutter sine innledende kvalifiseringskamper mot Island søndag 26. mai kl. 15:00. De to beste lagene fra puljespillet går videre i kvalifiseringen. Vinnerne går direkte til tredje runde, som spilles i januar neste år, mens toerne møter de andre toerne i andre runde i oktober for å spille om innpass i tredje runde.

Fullt kampoppsett for Norges pulje finner du her

Det norske laget til kvalifiseringen er ikke tatt ut ennå. Først skal aktuelle kandidater ha treningssamlinger i Norge før troppen på tolv spillere tas ut. Du kan lese mer her.

Legg igjen en kommentar