Publiserte artikler

Førde seriemestere

En runde før slutt er det klart at Førdes menn har vunnet mennenes eliteserie. Med fire poengs forsprang på Nyborg før det innbyrdes oppgjøret gjenstår i sesongens siste kamp, kan Førde ikke nås igjen. Dermed kunne laget og støttespillerne i går feire et velfortjent seriemesterskap på Rica Sunnfjord Hotell etter at de hadde sikret mesterskapet med 3-0 (25-19, 25-22, 25-21) over Kristiansund.

Førde har hatt en sterk sesongavslutning. Etter at Nyborg ble slått 3-0 i Førdehuset tidlig i februar, har laget spilt med kniven på strupen. For å være sikre på å holde Nyborg tilstrekkelig bak seg, kunne de ikke tillate seg å gi fra seg poeng under veis. Det har de heller ikke gjort, og dermed kunne jubelen og lettelsen slippes løs i går. Du kan lese mer i Firda her og hos NRK Sogn og Fjordane her.

Legg igjen en kommentar