Publiserte artikler

Golden set endres

På en pressekonferanse i forbindelse med mennens final four i Omsk, fortalte CEVs president André Meyer at reglene for golden set vil bli endret i Champions League fra kommende sesong. Endringen består i at lagene må stå likt i poeng for at et golden set skal spilles. Poengreglene som da gjelder er tre poeng for seier 3-0 og 3-1, to poeng for seier 3-2 og ett poeng for tap 2-3. Et lag som vinner den ene kampen 3-1 og taper den andre 2-3 går altså videre uten å måtte spille golden set etter som de da har 4 poeng og motstanderne 2. Men golden set må til om resultatene har vært 3-1 og 0-3, for eksempel.

Naturlig nok etter som dette var en pressekonferanse for Champions League, var det endring i denne konkurransen som ble omtalt. Men vi vil tro forandringen også vil gjelde de andre europacupene. Du kan lese referatet fra pressekonferansen her.

Legg igjen en kommentar