Publiserte artikler

Europeisk beach

CEV, det europeiske volleyballforbundet, har nå offentliggjort kalenderen for sandvolleyballturneringene som skal avvikles denne sesongen i regi av CEV. Det åpner med en 32-lags satellitt for kvinner og menn i Antalya i Tyrkia 2.-6. april. To mastersturneringer fører fram til EM-finalen i Klagenfurt i Østerrike 30. juli – 4. august, den første er planlagt i Baden i Østerrike 29. mai – 2. juni.

De yngre årsklassene avslutter sandvolleyballsesongen med sine uropamesterskap. Det er forandringer fra tidligere år, etter som det denne sesongen skal spilles i klassene U18, U20 og U22. Mesterskapene går henholdsvis 28.-31. august i Hviterussland, 8.-11. august i Litauen og 15.-18. august i Bulgaria. Du kan lese mer her, hele kalenderen finner du her.

Legg igjen en kommentar