Publiserte artikler

Tyske cupvinnere

Foran 10.100 tilskuere i Gerry Weber Stadion i byen Halle vant Schweriner SC det tyske cupmesterskapet for kvinner, mens Generali Haching vant mennenes. Og mens Tore Aleksandersens gamle lag hadde små problemer med å slå Wiesbaden 3-0 (25-20, 25-20, 25-17) på 80 minutter, måtte Haching slite mer mot Moers. Først etter fem sett var mesterskapet klart med settsifrene 25-19, 23-25, 18-25, 25-22, 15-10. Dette var femte gang Schwerin vant den tyske cupen, mens det var Hachings fjerde mesterskap. I semifinalen slo Schwerin ut Rote Raben Vilsbiburg med 3-2. Haching hadde det lettere mot evivo Düren og vant semifinalen 3-0. Schwerin har også vunnet kvinnenes grunnserie i Tyskland, mens laget som har vunnet mennenes, Berlin Recycling Volleys, ble slått ut av Haching allerede i cupens åttendedelsfinale. Sluttspillet som kårer seriemesterne har ikke startet ennå. Du kan lese om finalene på tysk her (kvinner) og her, eller på engelsk her.

Legg igjen en kommentar