Publiserte artikler

Svensk grunnserie

I Sverige har mennene spilt ferdig grunnserien. De ti lagene har møtt hverandre til en borte- og en hjemmekamp, og etter 18 serierunder gikk Hylte/Halmstad til topps. Falkenberg hadde muligheten til å vinne grunnserien. De hadde en utsatt kamp mot Linköping igjen, og med full pott der ville de gå forbi Hylte/Halmstad med ett poeng. Men i kampen som ble spilt i går, viste Linköping seg sterkest og vant 3-0. Dermed ble det andreplass til Falkenberg, mens Linköping ble nr. 3.

De åtte beste lagene etter grunnserien skal nå spille sluttspill for å kåre den svenske mesteren. I kvartfinalen får de tre beste lagene i grunnserien velge motstander blant lagene fra 5-8. Resultatet ble som følger, der det spilles i best av fem kamper:
Hylte/Halmstad-Vingåker
Falkenberg-Habo
Linköping-Södertelge
Örkelljunga-Tierp

Sluttspillet starter kommende søndag. Den svenske kvinneserien har enda en runde igjen før sluttspillet. Du kan lese mer her.

Legg igjen en kommentar