Publiserte artikler

Polsk i CEV-cupen

Bank BPS Fakro Muszyna fra Polen vant også returkampen i finalen i CEV-cupen for kvinner og gikk dermed helt til topps i denne utgaven av cupen. Motstandere i finalen var Fenerbache SK Istanbul, og etter at polakkene vant den første kampen hjemme, ble det seier med 3-2 (25-18, 19-25, 25-15, 22-25, 15-11) i returkampen i Istanbul, til tross for at 6.000 hjemmetilhengere laget et lurveleven uten like. Du kan lese mer her.

Den avgjørende kampen i mennenes turnering spilles i dag kl. 16:00. De som møtes er Halkbank Ankara fra Tyrkia og Andreoli Latina fra Italia. Den første kampen som gikk onsdag, ble vunnet av Halkbank med 3-1. Du kan følge dagens kamp på laola1.tv.

I går ble også begge finalistene i mennenes Challenge Cup klare og den ene hos kvinnene. LP Viesti Salo fra Finland greide ikke å gjøre det fantastiske for Finland at de kom seg til finalen, men ved å ta seg til semifinalen er de allerede historiske som det første finske laget uansett kjønn i en europacup som er kommet så langt. Men russiske Dynamo Krasnodar ble for sterke i går også og vant returkampen i Finland som den første kampen, med 3-0. Hvem som tar den andre finaleplassen blir avgjort i kveld når Rebecchin Meccanica Piacenza fra Italia møter Aurubis Hamburg fra Tyskland. Italienerne vant bortekampen 3-0.

Hos mennene har laget som slo ut Nyborg, Ural Ufa fra Russland, nå tatt seg til finalen. Det måtte imidlertid et golden set til før polske Delecta Bydgoszcz var slått etter at den ordinære kampen i Polen var tapt 2-3. I finalen møter Ural italienske Copra Elior Piacenza, som ikke hadde store vansker med å slå Dukla Liberec fra Tsjekkia to ganger 3-0.

Legg igjen en kommentar