Publiserte artikler

Wagner Memorial fastlagt

Det polske volleyballforbundet arrangerer hvert år en turnering for herrelandslag til minne om den legendariske treneren Hubert Jerzy Wagner, som førte Polen til VM-gull i 1974 og OL-gull i 1976, og som døde i 2002. Detaljene for den 11. utgaven av turneringen er nå på plass. Fire lag skal delta. I tillegg til Polen stiller Russland, Tyskland og Nederland. Turneringen avvikles i byen Plock 6.-8. september, og vil dermed være en fin oppkjøring til EM for de deltakende lagene.

Grunnen til at det polske forbundet har valgt Plock som arrangementsted, en by ganske midt i landet med drøyt 120.000 innbyggere, er suksessen forbundet hadde i fjor med å legge turneringen til basketballbyen Zielona Gora. I Plock er det håndball som regjerer, så arrangørene satser på at mange håndballfans vil møte opp for å støtte hjemmelaget.

Legg igjen en kommentar