Publiserte artikler

Montreux Volley Masters

Etter at den tradisjonsrike turneringen for kvinnelandslag, Montreux Volley Masters, måtte ta et opphold i fjor på grunn av det tette kampprogrammet til verdens topplag i forbindelse med OL og Grand Prix, er turneringen nå tilbake, og det med et toppfelt. Av de ti høyest rankete lagene i verden, mangler bare USA, Tyrkia og Serbia i det åtte lands stor feltet. En underdog i dette selskapet blir selvsagt hjemmelaget Sveits, som deltar for første gang siden 1997, men ellers er det ingen ting å utsette på startfeltet, som også inneholder de olympiske mesterne Brasil.

De åtte lagene er delt opp i følgende to puljer:
Pulje A: Brasil, Kina, Russland, Sveits
Pulje B: Japan, Italia, Tyskland, Den Dominikanske Republikk
Etter puljespillet er det semifinaler og finaler om alle plasseringer.

Japan vant den forrige utgaven av turneringen, i 2011.

Tidspunktet for turneringen er 28. mai-2. juni. Du kan lese mer om turneringen her.

Legg igjen en kommentar