Publiserte artikler

Beach-kalender klar

FIVB har nå offentliggjort datoer for VM, Grand Slam- og Open-turneringene i sandvolleyball i år. De store turneringene tar til med en Grand Slam for kvinner og menn i Corrientes i Argentina 27. mars og siste ball serves i en Open i Durban i Sør-Afrika 15. desember. I alt er det planlagt 11 Grand Slam og 8 Open, men alle er ikke bekreftet ennå. Dessuten forhandles det fortsatt om fem ekstra Open. I år arrangeres også VM, og denne gang er Polen arrangør. Mesterskapet vil gå i Stare Jablonki i tiden 1.-7. juli.

Nytt av sesongen er at også Open-turneringene vil bli avviklet med puljespill og singel eliminasjon, i likhet med hva som har vært gjort i Grand Slam og VM de siste sesongene.

I tillegg til disse turneringene skal også satellitt-, challenger og masters avvikles. Ansvaret for disse har imidlertid konføderasjonene, og oppsettet for Europas er ennå ikke kommet fra CEV.

Og fortsatt venter mange spillere på endelig bekreftelse av World Cup, dvs. turneringen mellom vinnerne av Continental Cup. Denne skulle egentlig gått i Brasil i januar, men er blitt flyttet til ukjent tid og sted, se opprinnelig nyhet her.

Du kan lese mer om sandvolleyballsesongen hos FIVB her, og den midlertidige kalenderen finner du her. Endelig kalender er ventet i midten av mars.

Legg igjen en kommentar