Publiserte artikler

Alison King of the Beach

Alison Cerutti, Rei da Praia, eller på norsk: King of the Beach. Foto: FIVB

En uke etter at kvinnene kåret sin stranddronning, med Talita som vinner, var det søndag klart for finale på Ipanema i Rio de Janeiro. Alison Cerutti har vunnet kåringen både i 2011 og 2012, og som den første noen sinne greide han å ta tittelen tre år på rad ved å vinne også i år. Og alle tre gangene har han vunnet med Bruno Schmidt.

Som vanlig deltar åtte spillere i kåringen. Disse fordeles i to puljer som spiller internkamp med de tre andre i puljen som makker hver gang. Med tre seire vant Alison sin pulje, mens Ricardo Santos toppet den andre på bedre ballkvotient enn Pedro Solberg Salgado og Harley Marques. Alle tre hadde to seire. Dermed kan puljevinnerne velge makker i finalen, forutsatt at det ikke er den faste makkeren. I finalen valgte altså Alison å spille med Bruno, mens Ricardo hadde plukket Harley. Seierssifrene ble 2-1 (21-17, 18-21, 15-8).

De to puljene så slik ut:
Pulje A: Bruno, Pedro Cunha, Evandro og Alison
Pulje B: Pedro Solberg, Ricardo, Emanuel og Harley

Du kan lese mer her.

Legg igjen en kommentar