Publiserte artikler

Dansk grunnserie ferdigspilt

I Danmark ble mennenes grunnserie spilt ferdig i helgen. Som vanlig var det de tre lagene som satser mest som kapret de tre første plassene også denne gangen. Helt til topps gikk i år Gentofte med norske Joakim Larsen fra Skjeberg som viktig innslag. På andreplass kom et annet lag med en nordmann i stallen. Lars Ivar Henriksen spiller for Marienlyst, og han har vært med til å bidra til at laget hans sikret seg den viktige andreplassen foran fjorårsmester Middelfart. Nr. 1 og 2 i grunnserien går nemlig direkte til semifinalen i sluttspillet, mens de fire neste lagene spiller kvartfinaler. De danske mesterne kåres i likhet med de fleste andre serier i sluttspillet.

I kvinnenes serie gjenstår fortsatt en del kamper, men det er allerede klart at Holte vil vinne grunnserien med Brøndby på andreplass. Her går de fire første lagene til sluttspill. Kvartfinalene spilles i best av tre kamper, semifinalene og finalene i best av fem.

Legg igjen en kommentar