Publiserte artikler

Avgjørende e-cupkamper

I dag, i morgen og torsdag spilles kampene som avgjør hvilke lag som får delta i final four i Champions League. Dessuten avgjøres semifinalene i CEV-cupen og kvartfinalene i Challenge Cup.

I Champions League spilles bare en kamp i dag. Det er herrekampen mellom Arkas Izmir fra Tyrkia og Zaksa Kedzierzyn-Kozle fra Polen. Det polske laget vant den første kampen 3-2, så skal det tyrkiske laget med det markante canadiske innslaget ta seg til sluttspillet i Omsk i Russland, der Novosibirsk er arrangørlag, må de vinne både denne kampen og golden set. Kampen går kl. 18:00 og vises som vanlig på laola1.tv.

De to andre kampene i mennenes Champions League går begge i morgen, og i begge tilfellene vant bortelagene 3-0 i den første kampen. Begge kampene er også interne nasjonsoppgjør, nemlig de russiske Dynamo Moskva mot Zenit Kazan, samt italienske Bre Banca Lannutti Cuneo mot Lube Banca Marche Macerata.

Kvinnenes final four arrangeres i Istanbul med Galatasaray Daikin som hjemmelag. Galatasaray vil få følge av et annet tyrkisk lag i sluttspillet, etter som Eczacibasi VitrA og Vakifbank møtes i det ene playoffoppgjøret. Denne kampen spilles torsdag, med fordel Vakifbank. I morgen spiller Azerrail Baku mot Unendo Yamamay Busto Arsizio, med fordel Busto, og torsdag går den siste kampen mellom Rabita Baku og Dynamo Kazan, den eneste kampen der hjemmelaget også vant borte i den første kampen.

Ellers går det bare en kamp til i dag. Det er semifinalekampen i kvinnenes CEV-cup mellom Uralochka-NTMK Ekaterinburg og Fenerbache Istanbul. Også denne kampen vises på laola1.tv, og sendingen starter kl. 13:00.

Du kan lese mer og følge live oppdatering av kamper på CEVs hjemmeside.

Legg igjen en kommentar