Publiserte artikler

Europacupuke

Det spilles flere viktige kamper i europacupene denne uken. I Champions League er de nå kommet til Playoff 6, som betyr at i løpet av denne og neste uke blir de tre lagene som går til final four i tillegg til arrangørlagene funnet. Det er første kamp som spilles nå, mens andre kamp og eventuelt golden set spilles neste. Både hos kvinnene og mennene spilles en kamp i dag, og begge vises som vanlig på laola1.tv. Først ut, kl. 18:00, er herrekampen Zaksa Kedzierzyn-Kozle (POL) – Arkas Izmir (TUR), mens kvinnekampen Unendo Yamamay Busto Arsizio (ITA) – Azerrail Baku (AZE) følger kl. 20:30.

Hos mennene går de to gjenværende kampene i morgen. I begge møtes to lag fra samme land, nemlig de russiske Zenit Kazan og Dynamo Moskva, samt italienske Lube Banca Marche Macerata og Bre Banca Lannutti Cuneo. Kvinneoppgjørene går torsdag og er mellom de to Istanbullagene Vakifbank og Eczacibasi VitrA, smt oppgjøret Dynamo Kazan (RUS) og Rabita Baku (AZE).

I CEV-cupen spilles ikke final four, og der er de nå kommet til semifinalene, som også spilles best av to kamper. Semifinalekampene er:
Kvinner
06.02: Fenerbahce SK. – Istanbul (TUR) – Uralochka-NTMK Ekaterinburg (RUS)
07.02: Omichka Omsk Region (RUS) – Bank BPS Fakro Muszyna (POL)
Menn
06.02: Maliye Milli Piyango Ankara (TUR) -Andreoli Latina (ITA)
06.02: Halkbank ANkara (TUR) – Lokomotiv Kharkiv (UKR)

I Challenge Cup er det klart for kvartfinaler, så der går det fire kamper i hver av de to klassene disse tre dagene. Du finner flere opplysninger hos CEV, der du også kan følge live oppdatering av resultatene.

Legg igjen en kommentar