Publiserte artikler

Polsk cup

Zaksa Kedzierzyn-Kozle er blitt polske cupmestere for menn. I finalen sist helg ble Asseco Resovia Rzeszow slått 3-1 (19-25, 25-18, 25-21, 25-23). Zaksa ligger i øyeblikket som nr. 2 i den polske eliteserien, to poeng bak Delecta Bydgoszcz, mens Resovia er på fjerdeplass. Cupsluttspillet foregikk i Czestochowa, og i semifinalene slo Zaksa Jastrzębski Węgiel 3-1, mens Resovia vant over Bydgoszcz med 3-2. Semifinaletaperne delte tredjeplassen. Les her.

Zaksa Kedzierzyn-Kozle er forøvrig eneste gjenværende polske lag i Champions League. I playoff 6 skal de møte Arkas Izmir i to kamper der vinneren går til final four. Vi kan også nevne at det er elleve år side Zaksa sist vant den polske cupen.

De individuelle utmerkelsene ble fordelt slik:
MVP: Luis Felipe Fonteles (Zaksa Kedzierzyn-Kozle)
Beste angriper: Luis Felipe Fonteles (Zaksa Kedzierzyn-Kozle)
Beste server: Michal Ruciak (Zaksa Kedzierzyn-Kozle)
Beste blokker: Lukasz Wisniewski (Zaksa Kedzierzyn-Kozle)
Beste opplegger: Pawel Zagumny (Zaksa Kedzierzyn-Kozle)
Beste mottaker: Piotr Gacek (Zaksa Kedzierzyn-Kozle)
Beste libero: Krzysztof Ignaczak (Asseco Resovia Rzeszow)

Vi kan også nevne at Cai Teruel vant den spanske cupen for menn for tredje år på rad ved å slå Unicaja Almeria 3-0 (29-27, 25-19, 25-23) i finalen, les mer her.

Legg igjen en kommentar