Publiserte artikler

NCC avgjøres i morgen

To norske lag har muligheten til å bli nordiske klubbmestere i morgen. Stod Volley ligger best an, etter som de er det eneste laget i kvinneklassen som har vunnet begge sine kamper. De kan derfor teoretisk vinne også selv om de taper mot Engelholm fra Sverige i morgen. I dag ble det jevnt og spennende mot arrangørlaget Holte, en kamp Stod greide å ro i land 3-2 etter at de lå under 1-2. Les artikkel i Trønder-Avisa her.

For Nyborgs del i klassen for menn, må laget vinne morgendagens kamp for å gå helt til topps. I dag ble Gentofte fra Danmark slått 3-1 i en ikke helt optimal kamp fra Nyborgs side. Siden morgendagens motstandere Falkenberg også har vunnet sine to kamper i mesterskapet, blir det ren finale i morgen kl. 15:30. Du kan følge kampen her.

Legg igjen en kommentar