Publiserte artikler

Stods sjanse

I kveld kl. 19:00 i Steinkjerhallen har jentene i Stod Volley muligheten til å føre norsk volleyball enda et hakk nærmere europeisk nivå når C.S.M. Bucuresti står på andre siden av nettet i returkampen i åttendedelsfinalen i CEV Challenge Cup. De rumenske jentene vant den første kampen i Bucuresti 3-0, så skal trønderne ta seg videre til kvartfinale, må de først vinne kampen i kveld, og deretter må de vinne golden set. Det kan virke vanskelig, men jentene i Stod viste i forrige runde at mulighetene er der. Og så får vi håpe at lørdagens tap i NM-finalen ikke sitter for mye igjen. Les mer her.

Du kan følge live oppdatering av resultatet i kveld her. Vi kan ellers nevne at laget som slo ut Nyborg i mennenes Challenge Cup, russiske Ural Ufa, nå er klare for kvartfinalen etter å ha vunnet to ganger 3-0 mot Kommunalnik Grodno fra Hviterussland.

Legg igjen en kommentar